Bebis

En liten bebis, dock inte till dockskåpet då dockan är 7 cm från rumpan till huvudet. :)

Piano

När vi var hos min morfar förra helgen så la jag en beställning av honom på ett piano, jag ritade ut de exakta bitarna, för någon dag sen så kom bitarna och idag så bestämde jag mig för att limma ihop det!


Före, brunt och tråkigt. Ville dock ha det mörkmörkbrunt, och glansigt. Men vi hade ingen mörkbrun färg hemma, så vitt fick det bli. Och det passar sig bra in då mycket är vitt i dockskåpet.
Pallen är en träbit klädd i tyg, och benen är tandpetare. Pappa sa "ska benen vara sådär spetsiga?", men jag tycker det blev charmigt!

Pyssel

Här kommer ett inlägg med mycket bilder på det jag fixat den senaste tiden.Köpte en vagga och målade den vit, och sydde sängkläder. Gjorde även en tavla som det står 'Chase your dreams' på.Sydde nytt till "the masterbed" och fixade gardiner och nya blommor i fönstret. Gjort en ljusstake också med lite dekoration runt om.


Mammas gamla möbler som jag kände behövde förnyas om dom ska in i dockskåpet.

Jag har nu limmat upp tvn på väggen, så den blåa bänken fick sig en omlackering.

Och är numera ett skoställ i hallen.
Fixat en strykbräda.Köket just nu, gjort ett bord (min snälla morfar gjorde dock skivan), ett kylskåp och en bänk som nog ska bli klädd i furu sen så den passar in i köksdelen mer.
RSS 2.0